Rètols en ferro personalitzats i originals

Rètols en ferro personalitzats i originals

Un dels nostres trets distintius en els rètols personalitzats és la manera de treballar amb el ferro, mesclem la feina tradicional i artesanal (característica dels cartells de casa en forja) amb la incorporació de la tecnologia làser que aporta la modernitat als logotips que arriben a les nostres mans. Oferim diferents estils per a establiments comercials o altres negocis com poden ser allotjaments turístics o hotels.
Tenim un estil propi que ens identifica i ens consta que la passió que posem en cada comanda us arriba quan el veieu materialitzat.
Els logotips d’una marca o projecte ofereixen moltes possibilitats, nosaltres els treballem majoritàriament en ferro i això ens permet potenciar-lo i donar-li volum, i fer que sorgeixin noves textures.
No sempre es te una imatge definida, us ajudem a crear la vostra si és necessari, fent propostes de tipografies i dissenys que us puguin encaixar. Només ens cal conèixer l’espai, les persones, el vostre estil i en definitiva allò que el vostre rètol transmetrà a qui volgueu arribar. És la primera imatge que donaràs als teus clients i creu-nos, un bon cartell és important!
Aquí podeu veure el cartell que vàrem crear per a Santulana, una marca de cosmètica natural respectuosa i de proximitat creada des del coneixement botànic.
La família de Cal Gall va contactar-nos molt abans de tenir el seu projecte acabat. A mida que la seva casa rural, a Bellver de la Cerdanya, prenia forma, vam anar decidint conjuntament quin cartell seria el que donaria la benvinguda als hostes dels allotjaments.

Vam quedar tots, ells i nosaltres, encantats amb el resultat!

Passeu i vegeu! 

Més estils de cartells sobre planxa de ferro tallats a làser i amb lletres sobreposades, com l’exemple del rètol dels apartaments rurals de Cal Parro, a Batea, o bé com els cartells d’Espai Màtria, un espai sanador situat al mig de la natura de Lliçà d’Amunt, on potenciar un estil de vida saludable i inspirador.

La perruqueria i centre d’estètica 2na generació, ubicada al nostre poble veí, al Masnou, volia que l’ajudessim a crear una imatge corporativa renovada per al seu negoci.

Vàrem idear el seu nou cartell tot combinant làmines de tall làser en diferents colors i textures, per tal d’aconseguir un nou disseny més acord al servei que dóna el centre actualment.

Una altra opció per tal de donar a conèixer el vostre negoci, seria crear una planxa de ferro retroil·luminada.
En el cas del rètol d’Iradia, una casa rural tradicional navarra situada al centre del poble d’Erau, vàrem construir una caixa de llum amb perfil amb el seu logotip foradat.
Per a la carnisseria Tall y Tast, la base del cartell és una planxa oxidada i envernissada amb les paraules Tall y Tast reproduïnt en ferro i artesanalment la seva pròpia tipografia. Posteriorment, vàrem il·luminar el rètol.
I aquest és el cartell que vàrem dissenyar per a Skua!!, una marca de roba, ètica i local, que ha sabut mantenir la seva essència creant col·leccions atemporals des del cor. Suposem que és per això que n’estem profundament enamorades des que van començar el seu projecte, fa aproximadament 18 anys (!).
Llarga vida a les marques locals i al comerç de proximitat!
La base del rètol és una planxa d’acer corten oxidada amb el seu logo troquelat i, a la vegada, retroil·luminat.

Si tens un negoci o establiment comercial i vols que siguem nosaltres qui et fem el teu rètol, pots escriure’ns un correu electrònic a nicknom@nicknom.com

En aquest primer contacte, pots enviar-nos informació sobre el tipus de cartell que imagines pel teu projecte, mides aproximades, quin nom seria… Ens agradaria saber en quin tipus de cartell estàs pensant per tal d’inspirar-nos i poder-te fer la millor proposta creativa!

Et deixem uns enllaços on poder veure altres feines personalitzades que hem realitzat:

Moltes gràcies per comptar amb nosaltres per al teu projecte!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.