Cartells artesanals per a cases rurals

Ja fa uns anys que ens vam especialitzar en crear cartells per a cases particulars. Forjem noms propis o paraules que cada família escull per a donar nom a la seva pròpia llar. Els personalitzem a mida però també tenim diferents estils propis que cadascú pot triar segons el tipus de cartell que busca per casa seva o per al seu negoci.

Tots són únics i especials tant per a vosaltres com per a nosaltres. I tenen aquell toc artesanal que ens agrada trobar en les peces fetes a mà i creades des del cor.

També dissenyem rètols per a cases rurals o allotjaments turístics que ens han contactat perquè volien un cartell diferent i original pel seu projecte. Són encàrrecs que ens fan especial il·lusió i que us volem anar ensenyant per aquí, tal i com fem sempre amb la majoria de treballs al nostre compte d’instagram.

Esperem que us inspirin i no dubteu en contactar amb nosaltres si teniu un allotjament rural sense un cartell a l’entrada (o a les habitacions) que doni la benvinguda als vostres hostes.

CAN CEDRE

Vam tenir la sort de passar un cap de setmana en aquesta casa de turisme familiar ubicada a Lliçà d’Amunt. Ens va enamorar tota ella. El seu jardí, presidit per un majestuós cedre (d’aquí el nom de la casa), el caliu de la sala d’estar, la decoració de cada habitació, la cuina amb la seva taula enorme i preciosa…

Què dir? Que ho té absolutament tot per passar una estada idíl·lica en família o amb amics.

CA BLAUW

En Vicente ens va explicar que no sabien quin nom posar-li a la seva casa però que el blau del mar era el que més cridava l’atenció de l’entorn. En flamenc (la seva parella és belga) blau és blauw i van decidir jugar amb els dos idiomes. En veure les fotografies de l’entrada amb el cartell col·locat i de l’interior de la casa al seu instagram, no veiem el moment d’agafar les maletes i marxar cap a Coveta Fumá (El Campello-Alacant).

Qui s’hi apunta?

VILLA RUFOL

Villa Rufol està ubicada al Deltebre, al cor del Delta de l’Ebre, a cinc minuts del passeig del riu. És una casa moderna i lluminosa amb una àmplia zona exterior amb piscina d’aigua salada, un hort amb gallines on anar a recollir els ous i zona infantil (la caseta a l’arbre ens té literalment fascinades). Nosaltres la trobem ideal per anar-hi en família. I vosaltres?

Si tu també vols un rètol artesanal de ferro que doni nom a la teva casa de turisme rural,

escriu-nos a nicknom@nicknom.com i t’informem de totes les opcions possibles!

2 Comments

  1. Moltíssimes gràcies per fer aquest post. Estem encantats amb el cartell que ens vau fer per a Villa Rufol! Sou unes grans professionals!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.