Cartell de ferro per a Llar d’infants

Cartell de ferro per a Llar d’infants

L’equip de l’AFA de la Llar d’infants El Rossinyol ens va contactar perquè volien un cartell per a la façana de la seva llar, a Santa Coloma de Queralt. No volien un rètol qualsevol, no!, volien un cartell amb molta presència, que donés una esplèndida benvinguda a totes les famílies que en formen part.

Així que, seguint la seva idea inicial, ens vam posar a treballar plegades per tal de dissenyar un rètol ben bonic.

El que sí vam tenir clar de seguida era que hi havia d’haver algun ocell que acompanyés el nom de l’escola. Així ho vam proposar i així va ser!

Us deixem un tastet d’alguns moments del procés de construcció del cartell al taller.

Un cop elaborat el cartell i pintat en forja per exterior, vàrem fer-lo arribar a la llar d’infants, que havia organitzat prèviament una jornada de patis, en comunitat amb les famílies, per arreglar la façana abans de col·locar les lletres construïdes.

“Estem molt contents de poder tenir el nom de la nostra llar a la façana, lletres de ferro i ocellets volant, igual que la nostra ment quan el dissenyàvem!”

Si formes part de l’equip docent o AFA d’una escola i també vols millorar la seva imatge o afegir-hi algun element decoratiu, pots escriure’ns a nicknom@nicknom.com i ens posarem en contacte amb tu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.