Cartells per a cases i masies

Lettering rodó

Els cartells d’estil lettering rodó estan fets amb ferro de 5 ó 6 mm de diàmetre. Aquesta forma de dibuixar amb les lletres es caracteritza pels traços llargs y corbs. Una elecció que transmet modernitat i diversió.

Lettering passamà

El cartell d’estil lettering passamà està fet amb passamà de ferro de 12x3mm o si és un cartell gran de 14×4 ó 20×4 mm. Aquesta forma de dibuixar amb les lletres es caracteritza pels traços llargs y corbs. Una elecció que transmet modernitat i diversió. A més a més, el passamà ofereix al cartell profunditat i les ombres que projecta a la paret són més amples.

Clàssic rodó

Els cartells d’estil clàssic rodó estan fets amb ferro de 5 ó 6 mm de diàmetre. És la tipografia de tota la vida, les lletres reposen sobre una línia recta invisible i una lleugera orientació cursiva.

Clàssic passamà

Els cartells d’estil clàssic passamà estan fets amb passamà de ferro de 12x3mm o si és un cartell gran de 14×4 ó 20×4 mm. És la tipografia de tota la vida, les lletres reposen sobre una línia recta invisible i una lleugera orientació cursiva. A més a més, el passamà ofereix al cartell profunditat i les ombres que projecta a la paret són més amples.

Passamà de pal

Els cartells d’estil passamà de pal estan construïts amb passamà de ferro de 20×4 mm o si és petit, en passamà de 14x4mm. Tipografia senzilla i clara, amb lletres majúscules. Poden anar sotes o lligades per grups. Vistes de front són fines, però el passamà ofereix profunditat i les ombres que projecta a la paret són més amples.

Tipo Oxydum

Els cartells d’estil tipo Oxydum estan construïts amb passamà de ferro de 20×4 mm i 30×4 mm o si és petit, en passamà de 14x4mm i 20×4. Tipografia creada al nostre taller, molt autèntica i original. Combinem majúscules i minúscules i habitualment pintem parts de les lletres creant un conjunt artístic. Les lletres van soldades entre sí.

Tipo Combinada

Els cartells d’estil tipo combinada estan construïts amb passamà de ferro de 20×4 mm i 30×4 mm o si és petit, en passamà de 14x4mm i 20×4 y també amb ferro rodó de 6mm. És una composició que com el seu nom indica, combina l’estil lettering rodó i de la nostra tipografia Oxydum creada al nostre taller, molt autèntica i original. Combinem majúscules i minúscules i habitualment pintem parts de les lletres creant un conjunt artístic. Les lletres van soldades entre sí, però també es poden demanar paraules separades.

Números

Els números estan construïts amb ferro rodó o passamà. Es poden demanar amb qualsevol estil. També els fem a conjunt amb l’estil de lletra del cartell que hagis escollit.