Tienda

Light heart

57,00

SPECIAL COLAB

Nicknom by Oxydum + Supercaligrafica

El cor amb llum il·luminarà els moments més romàntics i familiars.

Per penjar de la paret i amb petites llums led càlides, pot ser la deco ideal per festes o donar el toc necessari en un ambient de dormitori.

Hem dissenyat aquest cor de ferro i encarregat una làmina a l’artista Supercaligrafica per crear un pack que desitgem que us ajudi a fer un regal que emocioni!

Aquest es molt especial per nosaltres perquè treballem la idea de crear quelcom diferent, arribar a la frase que l’acompanya és un repte, trobar en les mans d’altres creatius el recolzament necessari per fer-ho realitat…gràcies Ana!

words arent’easily blown away by the wind es un missatge que defineix la nostra filosofia de marca. Creem allò que voleu dir amb ferro, per sempre, sense que s’ho emporti el vent!

Ha estat realitzada a mà amb la tècnica de lettering amb aquarel·la.

El Light heart fa 85 x 80 cm

La làmina fa 14,8 x 21 cm A5

Inclou tira de llum led instal·lada i piles.

Entrega en 48h. A partir del 12 de Desembre 2018

 

Categories: ,
Informació addicional
Pes 0.5 kg

DATA LÍMIT PER COMANDES PER FESTES

Les comandes de penjadors personalitzats que hem rebut abans del dia 3 de Desembre s'entregaran abans de Nadal. Les comandes de penjadors personalitzats realitzades entre els dies 3 i 10 de Desembre s'entregaran abans de Reis (no arribaran per Nadal) Així doncs, a partir del dia 10 ja NO podrem realitzar encàrrecs per Reis. Les comandes realitzades a partir del dia 11 de Desembre s'entregaran després de Festes, dins els terminis normals d'entrega de cada producte. Per qualsevol consulta en l'entrega, podeu consultar via e-mail. Gràcies!