Qui som

Desde el nostre taller rural, dissenyem y produim artesanalment amb ferro.

Creiem que tot el que està fet a mà, deixa empremta en aquest món.

Apostem per un projecte sostenible i de proximitat entre el client i les artesanes.

Som dues dones en un taller on el ferro és la nostra matèria prima. L'autenticitat dels nostres productes ha anat sorgint a poc a poc, gràcies a que tot el procés creatiu neix en la suma d'idees i cada creació passa per les nostres mans.

Mireia

Ari

Li agradava escoltar bones cintes de caset, li deu la cultura musical al seu germà gran.
Com a bona adolescent, es va aillar del món perdent-se en escrits i alimentant als animals del carrer del seu petit poble.
La fotografia analògica va ser la seva passió i mentre cursava els estudis superiors, es va veure atreta per la feina de manyà del seu pare i amb les possibilitats que oferia el ferro. Va trobar el material que faria volar la seva creativitat.

És la nena petita de la família, els seus germans li passaven cintes gravades de la Janis Joplin que li flipava escoltar sola cridant les seves lletres…
Al acabar els estudis de fotografia, les seves motivacions van més enllà i necessita experimentar i treballar amb les mans, amb ferro, cuir, fusta…
És llavors quan descobreix que amb el ferro pot unir totes les seves inquietuts artístiques.

FECHA LÍMITE PARA PEDIDOS ES EL 2 DE JULIO

Vacaciones del 24 de Julio al 25 de Agosto

Los pedidos personalizados de colgadores infantiles o colgadores lettering los entregamos en 15 días laborables, así pues, los pedidos realizados antes del día 1 de Julio se entregarán normalmente antes del 19 de Julio. Para pedidos exprés o de otros productos, consulte vía email o teléfono antes de comprar. Los pedidos realizados entre el 2 de Julio y el 25 de Agosto, se empezarán a enviar a partir del día 1 de Septiembre por orden de entrada. FELIZ VERANO!