Disseny i artesania

Tots els productes Nicknom by Oxydum els realitzem 100% a mà.

Els encàrrecs a mida els fem íntegrament personalitzats. Pots demanar-nos el que necessitis i ens adaptem a ales teves idees.

Cada un és comença des de 0 en el nostre taller, per tant, el procés artesanal comporta que el producte final pot tenir petites variacions.

Els dissenys de l’apartat de deco y per tu son dissenyats i produïts al nostre taller i no treballem en sèrie. Al fer la teva comanda, obtindràs un producte exclusiu i el realitzarem per tu, si vols alguna variació, no dubtis en consultar.

Tipografies

Si esculls una de les nostres tipografies, farem les majúscules i minúscules tal i com les veus en els exemples. Les petites variacions que puguis trobar, és pel fet d’estar fet a mà.

En els penjadors infantils, la primera lletra del nom sempre l’escrivim amb majúscula i la resta va amb lletra lligada.

En els penjadors lettering, totes les lletres les escrivim en minúscula.

En els penjadors paraules penjades, fem un estudi de quines lletres poden portar ganxos per penjar y dissenyem el penjador amb majúscules i minúscules depenent de cada paraula o nom.

Si el nom porta accent en alguna lletra, el posem sempre que ho hagueu escrit en el formulari. També podem posar qualsevol dels signes ortogràfics. Ex: dièresis, apòstrof, etc.

Per la ela geminada amb el punt volat al mig (l·l), incloem en el paquet el punt que haurà d’anar roscat a la paret per separat.

Material i acabats de pintura

El material amb que està realitzat el nostre producte, és ferro.

El ferro, pot anar al exterior. La humitat, l’aigua i el sol, faran que amb el pas del temps apareguin taques d’òxid i la pintura i/o vernís quedin mates.

PINTAT: Apliquem una capa d’imprimació per evitar que s’oxidi. Pintem amb el color que has escollit.

OXIDAT: Oxidem el ferro i envernissem. El color resultant és marró vermellós.

ENVELLIT: Pintem i envellim amb òxid. El resultat és una fusió entre el color que has escollit i les taques d’òxid.

INDUSTRIAL: Deixem el ferro del seu color natural gris fosc. Es veu el platejat de les soldadures llimades. Si esculls algun color, l’apliquem en diferents parts de les lletres.

Els penjadors infantils, els pintem amb el color de base que has triat i per donar-li un efecte de volum sempre fem unes pinzellades amb un color més clar o blanc. Aquest efecte no el fem en el color blanc ni en el negre.

Els penjadors lettering els pintem amb un color llis.

Els penjadors paraules penjades els pintem amb tres colors a diferents parts de cada lletra.

La pintura que utilitzem és de base aquosa per tal d’evitar al màxim perjudicar al medi ambient. L’acabat final de la pintura o vernís és setinat.

Mides i muntatge

Per penjar els penjadors i d’altres productes  a la paret, incloem dins la bossa dos cargols que van pintats amb el mateix color que hagueu escollit. Es poden penjar tan en paret de totxana com en paret de pladur, només haureu d’estar atens en el tipus de tac que utilitzeu. El tac haurà de ser de diàmetre 6.

Per cada producte, informem de les mides i el pes aproximat.

Els personalitzats, varien segon les seves característiques.

Els penjadors infantils sempre fan mínim 40cm i no superen els 60cm de llarg.

Els penjadors infantils dobles, fan mínim 50cm de llarg i dependrà de la llargada de cada nom en el resultat final.

Els penjadors lettering fan mínim 40cm de llarg. Cada lletra fa aproximadament  10 cm de llarg.

Els penjadors lettering dobles, els podem construir en horitzontal, o bé fer un disseny unint-los un a sobre de l’altre. Això farà que sigui més fàcil de trobar-li un lloc en qualsevols espai.

Packaging i enviament

Molts dels nostres productes tenen un packaging original i reutilitzable.

Entreguem els penjadors infantils dins d’una bossa de tela de cotó, cosida i pintada a mà.

La resta de penjadors van amb una totebag pintada a mà.

Dissenyem els nostres propis packaging i comptem amb l’ajut de professionals amb projectes interessants per produir-los.

Els productes personalitzats poden tenir unes mides molt variables i en aquests casos protegim els producte amb plàstic de boles i cartró.

Enviem a domicili amb l’empresa de missatgeria MRW o Correos paqueteria per Canàries i Balears. En general tots els productes tenen un plaç d’entrega de 15 dies laborables. Avisem per email el dia que surt del taller, llavors en 24 o 48h hauria d’arribar el paquet al domicili. Oferim la possibilitat d’entregar les comandes directament en el nostre taller.

Encàrrecs especials

Per qualsevol encàrrec especial o amb alguna diferència del que expliquem aquí, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a nicknom@nicknom.com