Rètols per a negocis

Lettering rodó

Reproduïm els vostres logotips en estil lettering rodó. Aquests cartells estan fets amb ferro de 5 ó 6 mm de diàmetre. Ens adaptem a la tipografia que utilitzeu per a la vostra imatge corporativa. Així mateix, podem dissenyar qualsevol figura que aparegui al vostre logotip.

Lletres en passamà

Dissenyem i construïm els cartells dels vostres negocis en passamà de ferro de l’ample que necessiteu. Adaptem la vostra pròpia tipografia per crear el rètol que donarà nom al vostre establiment.

Sobre fusta

Creem el vostre cartell i el presentem sobre fusta. El cartell pot estar construït en qualsevol dels nostres estils. El fet de deixar les lletres separades de la fusta, ofereix al cartell profunditat i les ombres que projectarà seran més amples.

Sobre planxa de ferro

Forjem les lletres en ferro i les col·loquem sobre una planxa de ferro, prèviament pintada o tractada amb l’acabat que desitgeu. Qualsevol forma i disseny és possible.

Tipo OXYDUM

Els cartells d’estil tipo Oxydum estan construïts amb passamà de ferro de 20×4 mm i 30×4 mm o si és petit, en passamà de 14x4mm i 20×4. És una tipografia creada al nostre taller, molt autèntica i original. Combinem majúscules i minúscules i habitualment pintem parts de les lletres creant un conjunt artístic. Les lletres van soldades entre sí.

Tall làser

Realitzem el vostre logo en làser i el pintem o tractem amb l’acabat que més s’adapti a la vostra imatge. Podem reproduir qualsevol forma o mida.

Planxa troquelada

Troquelem el vostre logotip sobre una planxa de ferro de la mida i acabat que necessiteu. Podem aconseguir un efecte de profunditat afegint un punt de llum que donarà calidesa al resultat final.

Figures corporatives en ferro

Reproduïm en ferro qualsevol figura corporativa que necessiteu pel vostre establiment. Pot acompanyar com a peça decorativa a un altre tipus de cartell o bé ésser la figura el rètol principal. Solen donar un toc modern a l’espai on es col·loquen.

Obsequis i trofeus

Creem obsequis i trofeus per a empreses. Podem dissenyar-los conjuntament o fer-ho nosaltres a partir d’una idea inicial proposada. El material principal és el ferro però també hi ha altres matèries possibles com el ciment o la fusta. Els dissenys són personalitzats segons les necessitats de cada empresa.