Condicions de compra

DISPONIBILITAT

Us informen que a Nicknom no tenim els nostres productes emmagatzemats, treballem sota comanda. Quan realitzis la compra d’un dels nostres productes nosaltres el construirem al nostre taller. Nosaltres ens comprometem a tenir aquest producte llest per enviar-te’l en el període que indiquem en cada cas.

PAGAMENT

El pagament dels productes Nicknom s’ha de realitzar en el moment que es fa la comanda. Al preu inicial que figura en el nostre lloc web per cada un dels nostres productes se li hauràn de sumar les tarifes corresponents als gastos d’enviament. Aquestes tarifes es comuniquen previament abans de formalitzar la compra.

Haureu d’abonar l’import corresponent a la vostra comanda mitjançant el pagament a través de targeta de crèdit o de dèbit, transferència o ingrés en compte en oficines de BBVA.

El pagament amb targeta es realitza a través de BBVA amb els seus protocols de seguretat.

Les comandes es començen a construir un cop rebem el pagament, per tant, a Nicknom no acceptem cancelacions ni devolucions . No obstant , per qualsevol error en la comanda us heu de posar en contacte el més ràpid possible amb nosaltres a nicknom@nicknom.com

Una vegada finalitzat el procés de compra rebràs un e-mail de confirmació. Passats els dies de construcció de la teva comanda, nosaltres l’entregarem a la nostra empresa de missatgeria i rebràs un mail indican-te la data d’entrega a l’adreça que ens has facilitat.