Tienda

Pack Canastreta Nadó (Infantil Nicknom + Colònia Lua & Lee)

44,90

AVÍS:Aquest producte té un termini de lliurament d’aproximadament 15 dies. Si ho necessiteu per alguna data concreta, feu servir aquest enllaç.

Aquí tens el millor regal per al recent nascut. La combinació perfecte de dos productes dissenyats i produïts artesanalment per als més petits:

El penjador infantil Nicknom, fet en exclusiva en el color que triïs, i la colònia de 250 ml Lua & Lee, baixa en alcohol i amb un 34% d’aigua de taronja bio.

Preu especial pack penjador de 3 a 5 lletres + colònia 250ml: 49.90€

Preu especial pack penjador de 6 a 9 lletres + colònia 250ml: 54.90€

*el pack canastreta s’entrega amb una bossa de tela feta a mà, llest per regalar.

 

 

Esborrar

Quantitats *

Nom *

Comanda express

Marca aquesta opció si necessites tenir el teu penjador Lettering en 4 dies hàbils. Normalment el tenim llest en 15 dies hàbils.
(no disponible per a enviaments a Canaries)

SKU: 123456-2 Categoria:
Informació addicional
Pes N/A

DATA LÍMIT PER COMANDES PER FESTES

Les comandes de penjadors personalitzats que hem rebut abans del dia 3 de Desembre s'entregaran abans de Nadal. Les comandes de penjadors personalitzats realitzades entre els dies 3 i 10 de Desembre s'entregaran abans de Reis (no arribaran per Nadal) Així doncs, a partir del dia 10 ja NO podrem realitzar encàrrecs per Reis. Les comandes realitzades a partir del dia 11 de Desembre s'entregaran després de Festes, dins els terminis normals d'entrega de cada producte. Per qualsevol consulta en l'entrega, podeu consultar via e-mail. Gràcies!