Botiga

Val de Regal

50,00

Potser no has arribat a temps o tan sols prefereixes deixar l’elecció d’aquest regal emotiu en mans de la persona a qui va dirigit. Allò que tens en ment per sorprendre, nosaltres ho podem forjar amb les nostres mans; com el cartell d’una casa familiar, un missatge íntim entre parella, el títol d’una cançó o la paraula que més t’inspiri i que quedarà per sempre.

Pots fer la paga i senyal comprant aquest producte de 50€ per poder rebre a casa un val en paper (ens dius on l’hem d’enviar!) o descarregar-te’l per imprimir. Això et dona dret a obtenir un producte Nicknom personalitzat i es descomptarà del preu final que acordem per aquesta feina. Estarem en contacte per email o telèfon per fer un pressupost detallat i enviar-vos la comanda a casa o recollir-la al nostre taller de Teià.

Hem creat un video amb molta passió junt amb la il·lustradora Chantal Vizcaino  per poder fer d’aquest regal quelcom divertit i diferent. Només hauràs de mostrar o enviar el link del video per fer la sorpresa, nosaltres ens encarreguem de la resta!

DESCARREGA AQUÍ EL TEU VAL PER IMPRIMIR: (important! imprimir per davant la CARA A i per darrera del mateix full la CARA B)

val físic CARA A val físic CARA B

MES INFO AQUÍ

Categoria:
Informació addicional
Pes 3 kg