#unSantJordiconfinat

Benvinguts a #unSantJordiconfinat!
Aquesta és una iniciativa solidària que hem posat en marxa pel dia de Sant Jordi.
Com cada any, ens agradaria continuar arribant a tots vosaltres en forma de rosa. Aquest cop, però, ho farem en un format una mica especial, degudes les circumstàncies.
Enguany, teniu dues maneres de rebre la nostra rosa de ferro:

  • La PRIMERA OPCIÓ és que feu la compra online d’una rosa física #rosapersempre o d’un #collaretrosa per a regalar o per a vosaltres mateixos. Aquesta #rosapersempre arribarà virtualment, el dia de Sant Jordi, a la persona que estimes. Serà un gest solidari que, segurament, recordarà per sempre. Un cop puguem enviar paquets amb normalitat i sense riscos, el destinatari la rebrà físicament. Comprant-la, estàs fent una donació de 2€ al moviment #Joemcorono, des d’on metges i investigadors de la Fundació Lluita contra el Sida, IrsisCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol estan treballant a marxes forçades per frenar aquesta pandèmia. En el moment de fer la comanda, hi ha un apartat de Notes, on ens hauràs de dir per a qui serà la rosa i donar-nos el seu número de telèfon. També hi pots escriure si vols que li fem arribar algun missatge especial o si, per exemple, vols que la trucada sigui en alguna franja horària en concret. Així, el dia 23 d’abril, li podrem fer arribar virtualment el teu regal, fent-li una vídeo-trucada en directe des de la nostra parada confinada.
  • La SEGONA OPCIÓ és que feu una compra online d’una rosa solidària virtual. Aquesta també arribarà virtualment, el dia de Sant Jordi, a la persona que estimes. Serà un gest solidari que, segurament, recordarà per sempre. El cost d’aquesta rosa virtual és de 2€ i, comprant-la, estaràs donant els diners íntegres al moviment #Joemcorono, des d’on metges i investigadors de la Fundació Lluita contra el Sida, IrsisCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol estan treballant a marxes forçades per frenar aquesta pandèmia. En el moment de fer la comanda, hi ha un apartat de Notes, on ens hauràs de dir per a qui serà la rosa i donar-nos el seu número de telèfon. Així, el dia 23 d’abril, li podrem fer arribar virtualment amb un vídeo al seu mòbil des de la nostra parada confinada. Pots comprar tantes roses com vulguis! Per cada rosa que compris enviarem un missatge a una persona diferent, així que recorda escriure els seus números de telèfon.

SI VOLS, TENS LA POSSIBILITAT DE FER VÀRIES DONACIONS. POTSER VOLS COMPRAR UNA ROSA FÍSICA (PRIMERA OPCIÓ) I AFEGIR-NE ALGUNA MÉS DE VIRTUAL (SEGONA OPCIÓ) PER A ALTRES PERSONES QUE ESTIMES. O REGALAR VÀRIES ROSES VIRTUALS A DIFERENTS DESTINATARIS… POTS COMBINAR ELS PRODUCTES COM CREGUIS. FINS I TOT POTS COMPRAR ROSES SOLIDÀRIES VIRTUALS SENSE NECESSITAT D’ENVIAR-LES A NINGÚ, SIMPLEMENT PEL FET DE COL·LABORAR AMB LA CAUSA!

Un exemple perquè ho veieu més clar seria:

Comprar:

  1. una #rosapersempre per la nostra estimada mare (16€)
  2. un #collaretrosa per la nostra neboda (18€)

Afegim:

  1. un parell de #rosessolidàries, una per la nostra amiga Anna i una altra per la veïna Sara, que ens cau molt bé i ens dóna sal sovint (2€ + 2€)

Estaríem fent una compra per un valor total de 38€ i la donació seria de 8€.

GRÀCIES A TOTS PER FER-HO POSSIBLE!

#unSantJordiconfinat  #unarosapersempre #rosasolidària #joemcorono