Tienda

Collaret rosa – Per a tu

18,00

El Collaret rosa es ideal per lluir-lo tot l’any.

No es panseix mai i el portaràs sempre amb tu!

Penjoll vintage molt lleuger!

Disseny exclusiu 100% fet a mà.

De regal un val de descompte de 5€ per compres online fins el 30 d’Abril.

Categoria:
Descripció

El Collaret rosa està dissenyat per la Diada de Sant Jordi. Ideal per regalar!

L’enviem amb missatgeria a domicili i triga en arribar 24/48h des del moment que fas la comanda si és abans de les 14h, i després d’aquesta hora, a començar a comptar el dia següent.

Dies abans del dia de Sant Jordi o dia de la mare, tindrem en compte els enviaments utilitzant un servei de missatgeria de 24h  per tal de que rebeu la rosa amb data límit el 18 o 30 d’Abril respectivament. Només acceptem les compres online fins dimarts dia 16/04 fins les 14h o el 30/04 fins les 14h.

El penjoll és de ferro pintat i envernissat a mà. El cordó és de color marró i porta un detall d’una fulla de pell. El presentem muntat com si fos una rosa amb tija, quan es treu de l’embalatge es transforma amb un collaret!

Longitud del cordó 75cm. Diàmetre de la rosa 4cm.

L’enviem muntat en un pal de fusta i un cartró decoratiu.

 

Informació addicional
Pes0.075 kg

FECHA LÍMITE PARA PEDIDOS ES EL 2 DE JULIO

Vacaciones del 24 de Julio al 25 de Agosto

Los pedidos personalizados de colgadores infantiles o colgadores lettering los entregamos en 15 días laborables, así pues, los pedidos realizados antes del día 1 de Julio se entregarán normalmente antes del 19 de Julio. Para pedidos exprés o de otros productos, consulte vía email o teléfono antes de comprar. Los pedidos realizados entre el 2 de Julio y el 25 de Agosto, se empezarán a enviar a partir del día 1 de Septiembre por orden de entrada. FELIZ VERANO!