Un delicat cartell al bell mig del Delta

Un delicat cartell al bell mig del Delta

Cada casa és un món, diuen. Cada client amb qui tractem, abans de fer-nos un encàrrec, ens explica com és la seva llar.

Si es tracta d’una casa rural o allotjament turístic, parlem de les particularitats de l’indret on està ubicat. Tenim en compte tots els trets característics d’aquell espai que acollirà hostes en un futur proper.

Forjar un cartell de benvinguda per a una casa de lloguer fa que ens posem a la pell tant del propietari com de l’usuari final. Això converteix la feina en tot un repte que ens motiva i ens engresca a crear amb moltes ganes un rètol atractiu per a tothom que visiti l’habitatge.

I així és com ho vam sentir i fer des del primer moment en que la Penny ens va contactar per parlar-nos del seu projecte, al Delta de l’Ebre.

Volem compartir amb vosaltres un tastet d’aquest procés de disseny i creació artesanal. Ens acompanyeu?

Quan entres al perfil d’Instagram d’@entrellacunes, una sèrie de cuidades fotografies et transporten ràpidament a un espai natural i acollidor.

La seva web et reconfirma el que ja havies intuït, que és la casa que buscaves per passar-hi les vacances d’enguany.

Entre imatges d’acollidores habitacions i descripcions del paratge, s’hi llegeixen aquestes línies que et fan voler saber encara més:

‘El nostre luxe és la senzillesa i l’entorn. Benvinguts amants del mar, d’allò simple, natural, de la bona gastronomia, aventurers, curiosos, ornitòlegs, surfistes, amics, amigues i famílies.’

I nosaltres, que som amants del mar i de les coses senzilles (i també una mica aventureres i curioses), vam tenir el privilegi d’anar-hi a instal·lar el cartell que havíem construït i percebre en primera persona aquest caliu que s’hi respira. El plaer d’assaborir les petites coses, envoltades de natura i d’una llum meravellosa.

I aquí teniu el resultat final, un cartell artesanal fet en passamà de ferro, reproduint la tipografia del logotip de la casa i pintat en tons blaus i verdosos, colors que ens evoquen a la naturalesa i al mar, a la vegetació pròpia i idíl·lica del Delta, als seus arrossars i canyissars.

Aneu-hi (si no ho heu fet encara) i descobrireu un lloc únic on gaudir de la natura, de la flora i de les aus.

Si vosaltres també voleu un cartell personalitzat fet a mida, escriviu-nos a nicknom@nicknom.com i us ajudem.

2 Comments

  1. Begonya ha dit:

    Vull obrir un negoci i m’agrada el que feu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.