Sant Jordi i l’amor per l’art

Sant Jordi i l’amor per l’art

Ja tenim el mes d’Abril aquí i, amb ell, arribarà Sant Jordi, dia que ens apropa a la cultura i a l’amor. A obrir-nos a crear sinèrgies amb altres persones.

Això mateix és el que vam fer l’any passat. Connectar amb la Mònica Custodio per crear quelcom molt especial per a un dia tan màgic.

Ens vàrem reunir, xerrar, posar en comú art i coneixements per gestar a foc lent una idea que va anar creixent i agafant forma poc a poc.

A la imatge, les tres al seu idíl·lic taller, inspirant-nos juntes per tal de fer-vos felices un any més.

I ella pintant, amb tota la seva gràcia, les aquarel·les florals que van formar part de la creació d’ enguany. Al taller, la vàrem veure fer ballar aquarel·les i aigua sobre el paper i era com si tota ella dansés, també.

Així és com la Mònica va pintar aquesta preciositat d’il·lustració XXL.

Un cop la vam tenir a les nostres mans, la vam dividir en parts iguals de petit format que esdevindrien punts de llibres. Cada un d’ells, signat i numerat, acompanyaria la nostra pròpia creació, un conjunt d’arracades en forma de rosa.

L’obra original era espectacular en sí però el fet de dividir-la i que cada persona s’emportés una part d’aquesta a casa seva ens va semblar encara més autèntic.

Imatges del procés de creació al nostre taller de les arracades, unes roses de ferro pintades en vermell intens i després envellides. Donaríem el toc final a la peça amb una tanca de plata i detall de mineral de malaquita.

Fragments de Bellesa‘ és el nom d’aquest pack que inclou, doncs, el conjunt d’arracades (disponible en dues mides), la reproducció de l’aquarel·la floral i el punt de llibre original signat per l’artista.

Pots trobar ‘Fragments de Bellesa’ al nostre taller, a Teià

o bé pots comprar-lo online a la nostra pàgina web

Aquí el tens disponible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.