Sant Jordi i el dia de la Mare són aquí!

Sant Jordi i el dia de la Mare són aquí!

És temps de roses. D’aquest vermell que ens apassiona. Temps de llançar t’estimos per tot arreu. I de rebre’ls, és clar!

Hem creat #unarosapersempre amb aquesta idea. La de regalar una flor per sempre. De ferro i pintada en aquest color que tant li agrada.
Flors entrecreuades. D’ell per a ella. D’ella a la seva estimada mare. De tu per a mi. I així, demostrar l’amor etern i incondiconal amb aquest gest.

La diada de Sant Jordi és sinònim de cultura, d’amor i d’amistat. Llibres i roses inunden els nostres carrers. I sí, reconeixem que ens encanta i gaudim molt durant aquest dia!

El mateix dia 23 estarem a Barcelona amb les nostres creacions (Oh, sí!). Roses per sempre a punt per anunciar als quatre vents el que sents. Les trobaràs en forma de collaret (#elcollaretrosa), o totes de ferro en diferents colors, amb base tipus test o sense (#unarosapersempre).

Ah, i no et preocupis per la rosa fresca tradicional, que vindrem carregades de roses precioses i de proximitat per complementar les nostres de ferro!

Ens trobaràs a Gran Via de les Corts Catalanes, 601 (cantonada amb Rambla Catalunya, costat Llobregat)

Vols veure les nostres roses amb més detall? Segueix aquest enllaç!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.