La sort de crear un rètol per a un negoci local

La sort de crear un rètol per a un negoci local

Quan l’Aina i l’Oriol ens van demanar que els ajudéssim amb la creació del rètol del seu nou local, El Racó de la Calma, ens va fer molta il·lusió tornar a posar la nostra creativitat al servei d’un negoci de proximitat.

A partir de la seva idea inicial, vam definir conjuntament un esboç que ens serviria per donar el tret de sortida al projecte.

Vam començar fent una reproducció del cartell a mida real per tal de calcular les proporcions i el tamany final que havia de fer el rètol.

Com a base, vam fer una placa amb acabat òxid amb vernís protector i hi vam troquelar la forma de la mitja lluna del seu logo corporatiu i la paraula TERÀPIA.

Paral·lelament, vam forjar a mà les paraules El Racó de la Calma en un estil de lettering rodó, pintades en blanc i envellides per tal d’anar coordinades amb la base i les vàrem encaixar.

Ja són forces els establiments de Teià, que han confiat en nosaltres pel disseny i la realització dels cartells de les seves botigues o comerços. És encoratjador veure com ha revifat la consciència per enfortir el consum sostenible i revitalitzar, així, el teixit econòmic i social del nostre entorn. Ens sentim agraïdes i compromeses a formar part d’aquest canvi!

Ja només ens queda ensenyar-vos el cartell un cop posat a la façana de l’establiment!

I aprofitem per explicar-vos que l’Aina i l’Oriol us ofereixen acompanyament en la gestió de processos de dol, estats d’angoixa, baixa autoestima i altres conflictes personals. En definitiva, us donaran la mà i us ajudaran a créixer personalment a través de la Teràpia Gestalt o corporal integrativa.

Gràcies @elracodelacalma_terapia, per haver valorat i confiat en la nostra feina artesanal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.