La sort de crear un rètol per a un negoci local

La sort de crear un rètol per a un negoci local

Quan l’Aina i l’Oriol ens van demanar que els ajudéssim amb la creació del rètol del seu nou local, El Racó de la Calma, ens va fer molta il·lusió tornar a posar la nostra creativitat al servei d’un negoci de proximitat.

A partir de la seva idea inicial, vam definir conjuntament un esboç que ens serviria per donar el tret de sortida al projecte.

Vam començar fent una reproducció del cartell a mida real per tal de calcular les proporcions i el tamany final que havia de fer el rètol.

Com a base, vam fer una placa amb acabat òxid amb vernís protector i hi vam troquelar la forma de la mitja lluna del seu logo corporatiu i la paraula TERÀPIA.

Paral·lelament, vam forjar a mà les paraules El Racó de la Calma en un estil de lettering rodó, pintades en blanc i envellides per tal d’anar coordinades amb la base i les vàrem encaixar.

Ja són forces els establiments de Teià, que han confiat en nosaltres pel disseny i la realització dels cartells de les seves botigues o comerços. És encoratjador veure com ha revifat la consciència per enfortir el consum sostenible i revitalitzar, així, el teixit econòmic i social del nostre entorn. Ens sentim agraïdes i compromeses a formar part d’aquest canvi!

Ja només ens queda ensenyar-vos el cartell un cop posat a la façana de l’establiment!

I aprofitem per explicar-vos que l’Aina i l’Oriol us ofereixen acompanyament en la gestió de processos de dol, estats d’angoixa, baixa autoestima i altres conflictes personals. En definitiva, us donaran la mà i us ajudaran a créixer personalment a través de la Teràpia Gestalt o corporal integrativa.

Gràcies @elracodelacalma_terapia, per haver valorat i confiat en la nostra feina artesanal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.