Habitacions infantils amb màgia

Quan arriba el moment de triar el color del penjador del vostre fill o filla, sovint ens demaneu si en tenim algun de terrós que lligui amb una habitació combinada en aquestes tonalitats. Nosaltres us oferim el terracota, del qual ja vam parlar en aquesta entrada al nostre blog, ja que és un color que creiem és perfecte per combinar amb les habitacions que decoreu en aquesta paleta.

Aprofitem per recuperar aquesta preciosa sessió de fotografies on vam convertir el nostre taller en una habitació infantil durant unes hores. En ella, en Ter va jugar, gaudir, riure, experimentar.

Hi ha marques amigues i de proximitat, els projectes de les quals vibren en la mateixa sintonia que el nostre, amb qui ens agrada compartir sempre que podem.

Elles ens van ajudar a recrear aquest espai on volem que el nostre fill o filla creixi i es desenvolupi a casa.
De la seva mà vam dissenyar una habitació on tot el que l’envolti ajudarà a que sigui un lloc màgic i segur.

Us les presentem?

La creació de l’espai  va ser possible sobretot gràcies a Espacios Amalua, projecte que lideren amb molta il·lusió la Cristina i la Júlia, especialistes en pedagogia sistèmica i en espais educatius.

Elles s’encarreguen de convertir les habitacions dels nostres fills en veritables llars.
Espais harmònics, ordenats, segurs, bonics, accessibles i conscients, perquè els més petits se sentin confortables, protegits i puguin ser i créixer-hi.

Si visiteu el seu perfil d’Instagram, veureu transformacions molt TOP, amb els seus abans i després.
Esperem que conèixer-les us inspiri i us animi a crear espais per als vostres fills i filles.

Una altra de les marques que ens va ajudar en la creació d’aquest espai amb màgia, on en Ter va jugar tranquil·lament durant una llarga estona, és la Natàlia de @ualla_bcn.

Al seu taller de Barcelona, dissenyen i produeixen productes i col·laboren també amb un petit taller que treballa amb persones amb risc d’exclusió social.

Utilitzen teles i materials de proveïdors locals, sempre amb la certificació STANDARD 100 by OEKO-TEX® i totes les comandes arriben en sobres 100% biodegradables i re-utilitzables ♻️

A la seva botiga online podeu trobar capes de bany, ponxos, bufandes, gorrets, bandanes, maletes canastreta & carret, bosses impermeables i moltíssims productes més.

Darrere de @jugaiashop hi ha un equip de persones ple d’entusiasme i amb un doble objectiu: tenir cura del joc i apropar-lo a tothom.

Aquest doble objectiu es tradueix en un projecte que ofereix joguines divertides, no dirigides, creatives i respectuoses amb el desenvolupament natural dels nens.

L’Eva i en Quim són els impulsors del projecte però també hi són la Sara, la Ruth, l’Arantxa i la Júlia, que el cuiden i mimen dia a dia.

Jugaia és una empresa Eco-compromesa. La seva feina té un impacte, una empremta, a l’entorn. Ja fa un temps que treballen perquè aquest impacte decreixi: triant proveïdors respectuosos amb el medi ambient, prioritzant la proximitat, utilitzant embalatge reciclat, etc.

Podeu descobrir els seus meravellosos productes aquí.

​Gràcies, noies, per dir que sí a la nostra proposta.

Treballar colze a colze amb vosaltres ha estat fantàstic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.