Nous colors pels vostres penjadors

La nostra carta de colors és la nineta dels nostres ulls. Sempre l’hem cuidada i l’hem pensada perquè vosaltres hi trobeu aquell to que us encaixi perfectament a l’habitació que esteu creant pel vostre fill/a.

Que aquell rosa que us balla pel cap sigui el mateix pel que nosaltres hem apostat o, si més no, que s’hi acosti molt. Que el verd mint que tant us agrada resulti ser un dels tres que oferim. Que d’entre els cinc blaus que proposem n’escolliu un i que sigui, justament, el que imaginàveu que quedaria genial combinat amb el paper de paret que vau triar.

No podem tenir a la nostra carta tots els colors del món (tan de bo!) però sí que volem que tots els colors de la nostra carta tinguin un sentit.

No cal dir que els colors també entenen de modes. Fa tres anys vam afegir a la nostra carta el color #newmostassa i des d’aleshores ha estat un dels #topten. Ara, observant com decoreu casa vostra i parant atenció a les tendències que ens envolten i ens inspiren, hem afegit dues noves opcions a les qui pronostiquem un futur prometedor.

Nou color #terracota per acompanyar espais acollidors decorats amb tonalitats terres i matisos suaus

Nou color #rainbow per donar un toc de color divertit a l’habitació infantil que esteu creant

Així mateix, hi ha altres colors de la carta que feia temps havien quedat descatalogats o bé hem considerat que necessitàvem reajustar. Els identificareu perquè al seu costat hi hem afegit les paraules NEW PANTONE.

 

Veure tots els colors de la carta

Escriu-nos a nicknom@nicknom.com si tens qualsevol dubte sobre algun dels nostres colors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.