El cartell del teu negoci a les nostres mans

El cartell del teu negoci a les nostres mans

Kabo és un petit i acollidor restaurant de Pamplona, ​​regentat per Aaron i Jaione, una parella molt jove veritablement apassionats amb el que fan, una cuina autèntica i innovadora però profundament mediterrània. Kabo es tradueix «papallona» en dialecte massai, un concepte que per a ells té una gran importància, símbol de lleugeresa, constància, transformació i evolució personal.

Va ser la seva pròpia cuina casolana, però alhora sofisticada i elegant, la que va inspirar a Mikel Echandi per crear el logo i el disseny gràfic de la papereria corporativa de restaurant. Per fer-ho, Mikel es va basar en els rètols de ferro forjat que nomenen les masies i cases típiques mediterrànies, en un grafisme minimalista i lleuger, com el propi concepte de la papallona, ​​creat amb un sol traç continu que recorda també una signatura, reforçant així la idea de cuina d’autor.

Mikel es va posar en contacte amb nosaltres perquè plasméssim en ferro aquesta imatge corporativa pròpia i ens vam posar mans a l’obra per crear aquesta combinació perfecta de lleugeresa i robustesa que buscaven per al cartell del restaurant.

Detalls del rètol un cop pintat en color negre!

Com veieu, no tot són penjadors al nostre dia a dia 😉

Acostumem a realitzar encàrrecs personalitzats de tot tipus. En aquest cas va ser el logotip d’un restaurant, però també creem rètols per a botigues, cartells per a cases i fins i tot photocalls i detalls per a casaments i esdeveniments!

Escriu-nos si desitges que junts donem forma a allò que imagines.

I el resultat final una vegada col·locat al seu lloc…

No sé a vosaltres però, veient les fotografies, a nosaltres ens han agafat ganes d’anar cap a Pamplona, asseure’ns en aquest meravellós sofà, degustar un bon vi i demanar la carta.

Esperem poder-ho fer aviat, quan tot això passi, i als qui viviu aprop… lucky you!

Gràcies @restaurantekabo@mikelechandi per la confiança!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.