Botiga

Punt de llibre compartit

18,00

PACK PUNT DE LLIBRE DOBLE + IL·LUSTRACIÓ

Quan descobreixes que escriptura, il·lustració i artesania poden anar de la mà en un mateix projecte, en què quatre dones ens hem trobat per compartir amb el món allò que gaudim fent.

El Punt de llibre compartit és un regal ideal i complert.

Aquest conjunt ho té tot! Per Sant Jordi, la rosa i el llibre no ens poden faltar.

Disseny exclusiu i fet a mà el 2021

 

Esgotat

Categoria:
Descripció

El Punt de llibre compartit està dissenyat per la Diada de Sant Jordi. És ideal per a regalar!

La idea sorgeix des de l’anhel de fusionar l’artesania amb la cultura. Hem volgut crear un punt de llibre especial, amb un valor afegit. El resultat és una peça que encaixa una amb l’altra, com totes les parelles possibles d’aquesta vida. Com que no hi ha un punt sense llibre, hem trobat la connexió amb dues dones que també comparteixen projecte mogudes per la seva creativitat. D’aquí, hem creat aquest pack on incloem la il·lustració de la portada del seu llibre, COM ABANS DE TOT d’ Eva Piquer i Eva Armisen.

El Punt de llibre és de ferro pintat i envernissat a mà. La il·lustració és impresa en cartolina de 350 gr. El presentem muntat com si fos una sola peça, quan es treu de l’embalatge es transforma en dues peces que es poden compartir.

Mesures punt de llibre: 15 x 4 cm.

Mesures il·lustració: 21 x 13 cm.

L’entreguem muntat en un cartró craft amb bossa de cel·lofà.

L’enviem amb missatgeria a domicili i triga en arribar 24/48h des del moment que fas la comanda (si és abans de les 14h) , i si la fas després d’aquesta hora, començaria a comptar el dia següent.

Si l’enviament és directe a la persona que vols fer el regal, hauràs de fer una comanda complerta per adreça, i no oblidis afegir el seu número de telèfon.

-Edició 2021-

Informació addicional
Pes 0,075 kg