Tienda

Rosa per sempre + base

18,00

La Rosa per sempre et durarà per tota la vida.

Amb la base de formigó la podrás tenir en qualsevol lloc!

No s’ha de regar i és molt resistent.

Disseny exclusiu 100% fet a mà.

De regal un val de descompte de 5€ per compres online fins el 30 d’Abril.

Categoria:
Descripció

La Rosa per sempre està dissenyada per la Diada de Sant Jordi. Ideal per regalar!

L’enviem amb missatgeria a domicili i triga en arribar 24/48h des del moment que fas la comanda si és abans de les 14h, i després d’aquesta hora, a començar a comptar el dia següent.

Dies abans del dia de Sant Jordi o dia de la mare, tindrem en compte els enviaments utilitzant un servei de missatgeria de 24h  per tal de que rebeu la rosa amb data límit el 18 o 30 d’Abril respectivament. Només acceptem les compres online fins dimarts dia 16/04 fins les 14h o el 30/04 fins les 14h.

La rosa de ferro està pintada de vermell i oxidada, després envernissada. A més, porta una base de formigó perquè s’aguanti dreta en qualsevol superficie. Si la voleu posar a l’exterior heu de tenir en compte que anirà perdent el vernís amb el temps tornant-se mate, però també queda maca!

Longitud 48cm X Ample 10cm X Alçada 3cm

Base: 6 x 6cm

L’enviem embolicada amb un sobre i protecció.

 

Informació addicional
Pes0.075 kg

FECHA LÍMITE PARA PEDIDOS ES EL 2 DE JULIO

Vacaciones del 24 de Julio al 25 de Agosto

Los pedidos personalizados de colgadores infantiles o colgadores lettering los entregamos en 15 días laborables, así pues, los pedidos realizados antes del día 1 de Julio se entregarán normalmente antes del 19 de Julio. Para pedidos exprés o de otros productos, consulte vía email o teléfono antes de comprar. Los pedidos realizados entre el 2 de Julio y el 25 de Agosto, se empezarán a enviar a partir del día 1 de Septiembre por orden de entrada. FELIZ VERANO!