Tienda

Rosa per sempre + base

18,00

La Rosa per sempre et durarà per tota la vida.

Amb la base de formigó la podrás tenir en qualsevol lloc!

No s’ha de regar i és molt resistent.

Disseny exclusiu 100% fet a mà.

De regal un val de descompte de 5€ per compres online fins el 30 d’Abril.

Categoria:
Descripció

La Rosa per sempre està dissenyada per la Diada de Sant Jordi. Ideal per regalar!

L’enviem amb missatgeria a domicili i triga en arribar 24/48h des del moment que fas la comanda si és abans de les 14h, i després d’aquesta hora, a començar a comptar el dia següent.

Dies abans del dia de Sant Jordi o dia de la mare, tindrem en compte els enviaments utilitzant un servei de missatgeria de 24h  per tal de que rebeu la rosa amb data límit el 18 o 30 d’Abril respectivament. Només acceptem les compres online fins dimarts dia 16/04 fins les 14h o el 30/04 fins les 14h.

La rosa de ferro està pintada de vermell i oxidada, després envernissada. A més, porta una base de formigó perquè s’aguanti dreta en qualsevol superficie. Si la voleu posar a l’exterior heu de tenir en compte que anirà perdent el vernís amb el temps tornant-se mate, però també queda maca!

Longitud 48cm X Ample 10cm X Alçada 3cm

Base: 6 x 6cm

L’enviem embolicada amb un sobre i protecció.

 

Informació addicional
Pes 0.075 kg

DATA LÍMIT PER COMANDES PER FESTES

Les comandes de penjadors personalitzats que hem rebut abans del dia 3 de Desembre s'entregaran abans de Nadal. Les comandes de penjadors personalitzats realitzades entre els dies 3 i 10 de Desembre s'entregaran abans de Reis (no arribaran per Nadal) Així doncs, a partir del dia 10 ja NO podrem realitzar encàrrecs per Reis. Les comandes realitzades a partir del dia 11 de Desembre s'entregaran després de Festes, dins els terminis normals d'entrega de cada producte. Per qualsevol consulta en l'entrega, podeu consultar via e-mail. Gràcies!