Botiga

Christmas tree – Per a tu

52,00

EDICIÓ LIMITADA 2021

Nicknom by Oxydum  hem creat el Christmas tree (Re) Plant. Un ARBRE DE NADAL  que podrás utilitzar la resta de l’any com a PLANT STAND (suport per a plantes).

Aquest arbre l’hem dissenyat exclusivament per aquestes dates. Útil i re-utilitzable, una peça minimalista que no deixa indiferent.

Està composat per una estructura de ferro pintada en color torrat amb una patina de coure. Un floc de neu de ferro pintat i envellit a mà, que ha més a més, està imantat per poder col·locar a la part superior de l’arbre o a qualsevol superficie metàl·lica. També inclou una tira de led de gra d’arròs, ja instalada per donar un toc de llum càlida a la teva decoració. Aquesta tira funciona amb piles CR 2032 incloses.

L’arbre pot anar al damunt de qualsevol repisa o taula i penjat amb una corda o cadena per decorar o fer de suport d’una planta.

“A la part alta d’un núvol es forma un petit floc de neu. Petit, esponjós, cristal·lí i blanc, dóna tombarelles i rebota dins del núvol. No obstant això, aviat comença a caure. Ell es resisteix al seu destí. Però el núvol li recorda que això és el que fan els flocs de neu … «Ja trobaràs el teu camí», l’anima el núvol. I així comença un llarg viatge.” BENJI DAVIES

L’arbre de Nadal fa 38 x 47cm

El diàmetre interior de l’anella, fa 17cm

El floc de neu fa 11 x 11cm

Entrega en 24 o 48h.

 

Esgotat

Categories: ,
Informació addicional
Pes 0,200 kg