Obsequis V Maridatge dels Sentits

Teià, el poble on hi tenim el nostre taller, gaudeix d’un microclima que permet el conreu de flors, planta ornamental i vinya. La bellesa del seu entorn ha afavorit la presència d’empreses de perfumeria, cosmètica i de molts artistes i creadors. Tot plegat fa de Teià un poble únic.

De la posada en valor i la combinació d’aquesta realitat va néixer el Maridatge dels sentits, que ja compta amb una cinquena edició, i un programa d’activitats per gaudir d’experiències sensorials úniques a través de les olors dels perfums, els colors de les flors i la gastronomia basada en el vi de la DO Alella i una oferta gastronòmica singular.

Enguany, doncs, s’ha celebrat el V Maridatge del Sentits i des de l’Ajuntament de Teià ens varen encarregar la creació dels presents institucionals. Tot un plaer per a nosaltres!

Treballant a partir de la imatge gràfica del cartell guanyador d’aquest any, disseny de l’artista Lucía Argüello, ens vam inspirar en les seves roses delicades pintades en aquarel·la i vam reproduïr-les en ferro.

Cada flor, acolorida en tons rogencs, va quedar sostinguda sobre una tija oxidada que contrastava amb el color dels seus pètals. Un resultat fresc i diferent que va captivar-nos des del primer dia.

Forjar obsequis i trofeus per a events ens dóna la oportunitat de crear peces artesanals en sèries limitades. Solen ser reconeixements d’institucions o empreses que volen lliurar una peça original i única com a agraïment a una persona que ha dut a terme una tasca determinada.

Aquí veureu més exemples que hem realitzat en altres ocasions. Per a més informació podeu escriure’ns a nicknom@nicknom.com i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.