INFORMACIÓ IMPORTANT CORONAVIRUS

Benvinguts i benvingudes!

Un cop decretat l’estat d’alarma, mogudes per la responsabilitat social i el sentit comú que mereix un cas d’aquesta magnitud, vam decidir:

-Tancar temporalment el nostre taller, excepte un dia a la setmana, on només una persona atenia les comandes per a recent nascuts.

-Tot aquest temps hem mantingut el treball telemàtic i administratiu de la nostra botiga online, per atendre les vostres peticions a través d’aquesta via.

Continuem treballant de la mateixa manera però sí que ho fem més activament. Aviat començarem a fer alguns enviaments per tal que pogueu rebre els vostres paquets. Totes les comandes estan en marxa però heu de tenir present la situació i els plaços d’entrega seran més llargs que habitualment.

Les comandes de penjadors personalitzats que aneu fent tindran un plaç d’entrega de 30 dies laborables (en comptes dels 15 dies habituals).

Les comandes de cartells de cases o altres encàrrecs especials tindran un plaç d’entrega de 2 mesos (en comptes del mes i mig habitual).

No dubteu que farem tot el possible per enllestir-les el més aviat possible, així que si les podem acabar abans us les farem arribar!

Si necessiteu la vostra comanda urgent, posem a la vostra disposició el servei Exprés. Si la vostra comanda no és urgent però us aniria bé rebre-la en algun dia en concret podeu escriure’ns a nicknom@nicknom.com o bé deixar-ho anotat en el moment de fer la comanda. Ens posarem en contacte  i mirarem la manera que sigui viable 🙂

Moltíssimes gràcies per les vostres comandes, son encara mes benvingudes en aquests dies d’ incertesa!