Lili and her band … Boda a la vista!

Lili and her band … Boda a la vista!

La família de @liliandherband té alguna cosa especial. Un no-sé-què que t’enganxa. No sabem molt bé si és la mirada de la Mireia, els seus fills (tan bonics!), el tupé d’en David o la barreja perfecta de tots ells. Però t’arriben.

Els escrits de la Mireia emocionen. En ells, ens explica el seu dia a dia, les seves alegries. A vegades, també, els seus temors. Ens mostra rialles, jocs, aventures. En definitiva, ens contagia amor. I de pas, ens regala una mica de la seva llum ✨.

De la seva mà, coneixem a marques que els vesteixen a ells i als seus fills (estilàs!) I també bonics llocs on poder anar en família.

Passejar pel seu perfil d’Instagram és veure i sentir. Les seves fotografies són el reflex de la seva passió per viure i riure.

L’amor per sobre de tot!

La Mireia i en David es van casar aquest passat dissabte, a la seva illa estimada, Eivissa. Fidels al seu estil, van organitzar un original casament, amb total look negre, enmig del bosc.

Natura, música i complicitat, tot junt i llest per a convertir aquest dia en un dels millors de la seva vida.

Dies abans, vam quedar amb ells per fer un divertit shooting amb el nostre photocall Better Together, frase que els va com anell al dit perquè com acostuma a dir ella: – “El millor regal és el temps junts” -.

Vam poder sentir la seva il·lusió (i nervis, és clar!) pel dia que s’acostava. Hi va haver màgia durant la sessió. I també fum, sí 😁.

Les instantànies van ser preses per @anniedelapazfoto i la decoració floral va ser de @ loreak.espaifloral. Gràcies per tant!

“El millor regal és el temps junts 🖤”

I ara sí que sí.

Visca els nuvis! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.