El sorprenent cas dels Penjadors Lettering

El sorprenent cas dels Penjadors Lettering

Quan se’ns va ocórrer crear un nou tipus de penjador per a nenxs, mai haguéssim imaginat que podria arribar a tenir tant o més èxit que els penjadors infantils Nicknom :).

La veritat és que els vam idear pensant en nenxs una mica més grans, però molts de vosaltres els encarregueu també per als vostres adorables nadons! Així que hem pogut comprovar que us agraden per a totes les edats. ¡Meravellós!

Ja sabeu que són peces artesanals, fetes una a una amb molt d’amor, és per això que podem dissenyar qualsevol paraula o nom.

Penjadors de ferro creats artesanalment ♥

Són moltes les vegades que ens pregunteu com quedarà el nom del vostre fill, neboda, nét, amiga …

És per això que hem decidit crear una galeria de fotografies amb alguns dels noms que hem anat realitzant. Solem fer fotografies de cada un d’ells perquè ens agrada tenir-los guardats, hi ha tants noms bonics per descobrir!

Així que, què millor que compartir-los amb vosaltres? Per tal que els veieu abans de demanar-los. Aquesta majúscula que no acabeu d’imaginar com quedarà. La tipografia … La nostra paleta de colors … O perquè simplement us inspireu, qui sap si per triar EL nom definitiu!

Aquí teniu la galeria, amb tot el nostre amor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.