Pack Canastreta, el millor regal per al recent nascut

Pack Canastreta, el millor regal per al recent nascut

L’origen ens defineix. El nostre és Teià, un petit poble als afores de Barcelona, ​​situat a la costa mediterrània. Aquí el ritme va més lent, s’escolten els ocells, s’oloren les flors i el reflex del sol al mar enlluerna els matins. Terra fèrtil que ens uneix i ens reuneix per posar en valor la nostra essència local i artesanal. Som Nicknom i Lua & Lee i el nostre va ser amor a primera vista. Estem junts perquè des que vam saber que el nostre origen és el mateix (som veïns hihi) unim les nostres forces creatives per a aquesta col·laboració. Atents que això és només el començament!

A Nicknom realitzem tots els productes 100% a mà. Cada un es crea des de zero en el nostre taller on gaudim el procés artesanal. Dissenyem i produïm en el nostre espai, i ens fascina saber que cada creació serà una peça única i irrepetible, perquè no treballem en sèrie. Aquesta és la gran avantatge de treballar amb les nostres pròpies mans!

A Lua & Lee creem cosmètica infantil i productes d’ambientació per a la llar. Vam néixer amb la il·lusió de convertir el nostre aroma en el fil conductor de les famílies. A casa esdevenen els moments més importants de les nostres vides, i és allà on compartim amb els que més estimem. A través de les olors podem recuperar aquests records de la nostra memòria i per aquest motiu fa més de 20 anys vam crear una fragància infantil fresca i súper agradable.

Si ets un lector atent, notaràs que encara tenim més punts en comú, i és que totes les nostres creacions conviuen de meravella sota el mateix sostre i volem que així sigui! Alguna cosa millor que néixer en el mateix lloc i viatjar junts fins al pròxim destí? Som una combinació explosiva i et direm per què.

Perquè en cada llar on aterrem junts hi haurà màgia. L’alegria dels nostres colors, la frescor del nostre perfum i la practicitat dels nostres productes, farà que ens vulguis per sempre. El teu petit, és la teva obra mestra i és per a nosaltres un mar d’inspiració. Tu ets l’origen, el seu nom és la seva identitat, i no hi ha res més bonic que el contacte amb la seva pell.

I aquí arriba el desenllaç d’aquesta història d’amor que, no és de dos sinó de tres. Nicknom, amb els seus divertits penjadors personalitzables; Lua & Lee amb el seu cosmètica infantil saludable; i tu que tens el poder de donar vida a tot l’anterior.

Perquè en cada llar on aterrem junts hi haurà màgia. L’alegria dels nostres colors, la frescor del nostre perfum i la practicitat dels nostres productes, farà que ens vulguis per sempre. El teu petit, és la teva obra mestra i és per a nosaltres un mar d’inspiració. Tu ets l’origen, el seu nom és la seva identitat, i no hi ha res més bonic que el contacte amb la seva pell.

Et convidem a formar part de la història de la següent manera:

Vine i escull el penjador personalitzat amb el nom del teu nen, tens una paleta de colors per triar el que més us representi, i afegeix a la teva comanda una colònia de 250ml de Lua & Lee a un preu molt especial. Així podràs descobrir la seva fragància fresca i súper agradable.

Si vols tafanejar una mica més sobre nosaltres, aquí et deixem un detalls més sobre la nostra identitat. Que si de coincidències va la vida, entre Nicknom i Lua & Lee n’hi ha moltes. I una que volem destacar és que ambdues marques hem nascut gràcies a la iniciativa de dones emprenedores, joves i creatives; que van trobar en nosaltres una bellíssima forma per expressar-se.

Nicknom·Oxydum és fruit del treball conjunt de dues dones, artesanes i amigues.

De l’esmer i l’estima posats en cada detall. És sinònim de passió per la natura. D’ ètica i sostenibilitat. I, per què no dir-ho? d’autenticitat. Amb el ferro com a protagonista, Mireia i Ari dissenyen i creen tot allò que imaginen. Consideren que tot allò que està fet a mà arriba a deixar empremta en aquest món.

Lua & Lee és creació d’ Ainea Perfums, que sorgeix a partir de la iniciativa de dones joves i amigues que buscaven la forma de compaginar la feina amb la idea de formar una família.

Vols conèixer una mica més el nostre PACK CANASTRETA?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.