La “Festa de l’amor” de Mireia Canalda & Felipe López

La “Festa de l’amor” de Mireia Canalda & Felipe López

Màxima il·lusió és la que sentim sempre que tenim el privilegi de formar part d’un dia tan especial per a vosaltres.

El vostre casament, únic i exclusiu … La cel·lebració d’aquesta unió entre dues ànimes bessones. La connexió de famílies senceres. Amics i amigues a dojo, felicitat absoluta.

Això és el que vam veure a la festa de la Mireia i Felipe: ‘Pur amor!

Eivissa va ser l’escenari ideal per a un casament hippie ple de color i de sorpreses (els convidats no van saber on anaven fins a l’últim moment i els nuvis els van sorprendre amb un místic ritual a la platja)

I allà estàvem nosaltres, encapçalant el florejat altar, amb la seva bonica frase “Tu eres para mí”.

Mireia i Felipe es van trobar al 2012 i van tenir clar que estaven fets l’un per a l’altre. A les dues setmanes ja vivien junts i al cap de cinc mesos estaven esperant a la seva primera filla, Inés. El seu fill Nuno va arribar el 2015.

Els dos nens van ser preciosos protagonistes a la “Festa de l’Amor” dels seus pares. La van anomenar així perquè realment van fugir de la típica boda tradicional. Van voler cel·lebrar l’amor a la seva manera, sense que faltés cap detall. La majoria d’ells, com el vestit de Felipe o els meravellosos vestits de Mireia (sí, eren dos!), van ser dissenyats i realitzats per amics o coneguts artesans de la parella.

Així que, nosaltres, entusiasmades, vam escriure les paraules en ferro perquè els acompanyessin aquest 23 de juny … i tots els dies següents, perquè ja sabeu que “les nostres” frases us les emporteu a casa vostra per sempre.

Aquí teniu aquest vídeo amb les millors imatges del dia!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.