Experiència olfactiva al nostre “workshop” rural

Experiència olfactiva al nostre “workshop” rural

Recordeu la bonica col·laboració entre Nicknom i Lua & Lee?

¡Sí, aquella de la que us vam parlar dies enrere! Aquell amor a primera vista que va sorgir entre dones emprenedores i que va donar lloc a la creació del nostre PACK CANASTRETA.

Doncs vam voler donar-li continuïtat perquè el projecte bé ho mereixia.

I, quina és l’essència, el denominador comú present a cada un dels packs?

Sense dubte, els petits!

Així que, com que ellxs havien de ser els protagonistes de la nostra història, els vam convidar junt amb les seves mares a visitar el nostre estimat poble, Teià.

El divendres 8 de juny, ens vam dedicar a mimar como millor sabem a @victoriapenafiel i en Naoki, a @liliandherband i l’Aritz, a @nininoes i a Lena, y a @nunusite i en Pau.

ELLES, dones increïbles, amables, afectuoses i amb molt a dir! Ens van acompanyar durant la nostra primera experiència-brunch al nostre taller rural, a Teià.

Tot va començar amb un taller olfactiu en què Irene Gisbert, perfumista de Lua & Lee, va fer que totes les mamis presents viatgessin pel món dels aromes, despertant el sentit de l’olfacte amb detalls molt curiosos i convidant als menuts a convertir-se en miniperfumistes per una estona. Hem de confessar que va ser preciós veure’ls gaudir i interessar-se per aquest món d’aromes  que tants records i moments ens permet immortalitzar.

Molt a prop de Lua & Lee es troba el nostre Workshop rural, on havíem preparat un penjador Nicknom personalitzat per a cada nen en el color que més els agradava. ¡Els va encantar!

Volíem ensenyar-los el nostre taller, compartir amb ellxs el nostre refugi. Mostrar-los on plasmem en ferro aquests noms únics que després aterren a casa vostra. Tantes històries darrere de cada un d’ells … Tant d’amor en cada lletra!

Converses, rialles, fotografies.

I va arribar el moment de brindar amb una copeta i degustar el brunch saludable (i boníssim!) que Saray de@mondo_eco havia preparat per a nosaltres.

Així que, en finalitzar el dia, cada petit es va endur a casa l’experiència d’haver creat, al costat de les seves mares, el seu propi perfum.

I el seu Pack Canastreta, és clar! Amb la seva colònia “Lua & Lee” amb aroma de taronja bio i el penjador “Nicknom” en el seu color predilecte.

Volíem mostrar on plasmem en ferro aquests noms únics que després aterren a casa vostra. Tantes històries darrere de cada un d’ells … Tant d’ amor en cada lletra!

Voleu conèixer com o per què van triar els seus pares aquests noms tan bonics?

Anne és professora Montessori d’origen holandès i actualment cria a les seves dues filles a Barcelona. La seva gran passió són les plantes … 🌱
Lena vol dir llum, que brilla i resplendeix. Però, a més a més, a la família de @nininoes, Lena és un nom amb història. En el moment en que Anne va saber que la personeta que venia de camí era una nena, va decidir que portaria el mateix nom que la seva besàvia i aquest era Lena. Anne i el seu marit ho van decidir sense cap dubte després de la revisió de les 20 setmanes d’embaràs, durant un sopar per celebrar la notícia. Després van descobrir també que Ilonka, el nom que portava la seva sogra, era la versió Hongaresa d’Helena. Quantes coincidències en un nom,oi? 🤷🏻

La Mireya és pur amor. El seu cor obert de bat a bat per viure intensament la vida, que ens mostra amb total naturalitat en el seu perfil @liliandherband.
Apassionada pels seus dos fills, parla de la seva maternitat amb passió, explicant-nos totes les activitats a l’aire lliure que aquesta família fa en contacte amb la natura, tot i que també és molt urbanita!

Aritz, de 6 anys, va arribar de la unió d’una parella enamorada del món del surf🏄🏻. Es van conèixer a Euskal Herria i va ser engendrat a les muntanyes, així que l’elecció del nom prové d’aquesta barreja que marca la seva ànima. Aritz signifca roure i és d’origen vasc.🌳

La Núria és creativa i somiadora i ho expressa mitjançant                    l’scrapbooking. El seu perfil @nunusite és ple de handmade i color!
En Pau acaba de fer 10 mesos i ha arribat a la seva vida com a nadó “Arcoiris”🌈
“És el nadó que neix després d’una estrella fugaç. Ve carregat de llum i de color per il·luminar les nostres vides i tornar-nos l’alegria de viure.”

La Núria ha experimentat la pèrdua de diversos embarassos, igual que moltes altres dones. Així que l’elecció del nom del nadó que portava dins no va ser fàcil per a ells.
Després de diversos nadons estrella⭐️, els noms que tenien en ment es van veure condicionats. El nom de Pau va arribar a les seves vides com un regal innocent.
Els nebots de la família, van ajudar a triar el nom del seu nou cosinet, i van coincidir que si el que la Núria i la seva parella volien era un nom curt, Pau havia de formar part de la llista de possibilitats. Inicialment, ho hi era a la llista, però el nadó “Arcoiris” es diria Pau, que significa “petit i humil”.

📷Fotógrafa i traductora✏️mare de cinc fills. @victoriapenafiel concilia la vida laboral i familiar d’una manera espectacular (encara que ella digui que és un caos)

Ella és autèntica i el seu treball desprèn tendresa, qualitat i molta maternitat. Textos i fotos on perdre’s durant hores.

Teo, Kai, Noah, Nui I Naoki

Naoki és el cinquè!

El nom és d’origen Japonès, però li van posar per la seva fonètica, no pel seu significat. En la tradició japonesa, l’elecció del nom es basa en els bons auguris que vols per al teu fill i el significat pot variar ja que cada síl·laba es pot representar amb diversos kanjis. “Nao” és un tros de nom i “ki” n’és un altre. Nao es pot representar amb desenes de kanjis (cadascun amb un significat diferent) i “ki” amb un altre grapat de kanjis diferents.
Una cosa hem après sobre aquest nom tan bonic i una combinació possible de Naoki podria ser, per exemple, “l’arbre de l’esperança” 樹 希 💚🌳

I així va ser com vam crear sinèrgies entre totes. Entre Lua & Lee i Nicknom, dues marques artesanes de proximitat i veïnes! Un meravellós projecte en comú que ens donarà moltes més alegries, segur.

I al costat d’aquestes boniques famílies que han compartit amb nosaltres la seva passió per la maternitat i la vida.

Col·laboracions amb ànima, a punt per arribar a les vostres llars ❤.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.