El nostre “Familytime” en un lloc molt especial

El nostre “Familytime” en un lloc molt especial

Com sabeu, fa poc més d’un any que vam començar a crear els nostres wallmessages: missatges de paret ideats per acompanyar-vos en el dia a dia, a les vostres llars. Missatges d’amor, de família, personalitzats, per penjar al millor racó de casa vostra.

El wallmessage “Familytime” va ser pensat per a formar part d’espais familiars, on els petons i les carícies són els protagonistes. Per omplir parets d’habitacions amb ànima i nens corrent amunt i avall. Famílies que treuen temps d’on no n’hi ha, l’ espremen i el converteixen en or.

Una d’aquestes cases, on les rialles i la gresca actualment estan assegurades, és la d’Esther, ànima mater del perfil @estoreta. Per aquells qui no la conegueu, Esther és una amant de l’educació i del seu poder per canviar el món. Apassionada de tot el handmade, al seu perfil i bloc comparteix les aventures i desventures de ser mare de dues nenes, el més gran de la seva vida.

La seva recent segona maternitat va coincidir amb la creació d’aquest nou wallmessage. Vam imaginar les nostres lletres darrere d’ ellxs, en una imatge digna de postal. Així que els vam proposar fer una sessió en família.

De la mà de la fotògrafa @anniedelapaz, vam agafar les nostres coses i ens vam reunir amb ellxs a casa seva.

Valentina, la seva filla gran, es va quedar adormida just abans de la sessió, així que vam decidir deixar-la descansar i el moment va passar a ser exclusiu de la petita Julieta. Ella (tan bonica), els seus pares i ja.

El temps en família … existeix quelcom més valuós? 

Esther, Ramon, Valentina i Julieta, ¡GRÀCIES per obrir-nos la porta de casa vostra en un moment tan especial!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.