Bebès adorables amb els seus penjadors

Quan veniu al taller amb els vostres bebès és un regal per a nosaltres. Fem el possible perquè tota la família estigueu còmodes. No és senzill fer una sessió fotogràfica amb nadons. Intentem crear un clima serè on se sentin com a casa. Tenim la sort de tenir un petit espai acollidor amb una llum meravellosa que ens ajuda a aconseguir aquesta calidesa que busquem quan us tenim aquí. Respectem les seves necessitats i les vostres per tal que es vegi reflectit després a les imatges.

Sabem que són dies estressants, que sortir de casa amb un recent nascut sovint és tota una odissea, així que GRÀCIES per apropar-vos fins aquí, per fer-ho fàcil, per deixar-vos fotografiar rient, plorant, alletant. En definitiva i ben mirat, estimant-vos.

La Irene ens explicava que el seu fill és molt tranquil i rialler. Volien triar per a ell un nom curt i els va agradar molt el de Roc, per la fortalesa que transmet i per com sonava en pronunciar-lo.

I què dir de la seva mirada encisadora?

Que bonic en Mauri i la seva serenor. L’Andrea va triar per al seu penjador el color #desertsand, un to suau i acollidor, com les mirades que es varen regalar mare i fill mentre els fotografiàvem.

La Raquel, l’Ari i la seva germana, l’Emille, s’abracen amb força durant la sessió. I nosaltres no podem fer res més que entendrir-nos en veure les imatges. El color que van triar aquest cop va ser el #black, un color potent pel petit lleó Ari.

És meravellós forjar el nom d’una personeta que encara no ha nascut. D’alguna manera, ja li estàs donant la benvinguda.

Veure-us arribar al taller amb els vostres bebès és aquell moment tan esperat que ens fa sentir especialment bé.

Veure-us marxar amb el seu penjador, que l’acompanyarà gran part de la seva vida (qui sap si tota), és senzillament indescriptible.

Ara sí que sí, heu arribat al món.

Feliç vida, petits!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.