Baby Suite by Pau, un lloc màgic en un moment únic

Baby Suite by Pau, un lloc màgic en un moment únic

Baby Suite by Pau és molt més que un centre de maternitat. És un oasi per a les famílies que estan a punt d’emprendre l’aventura de ser pares i mares.

Quan la Pau ens va demanar crear la frase que volia que ocupés un espai en el seu nou centre, a Pozuelo de Alarcón, vam descobrir un lloc extraordinari on perdre’s (o trobar-se) durant una de les etapes més intenses de la vida, la de crear-la ✨

La seva pàgina web ens va sorprendre per la quantitat de serveis que ofereix a les famílies:

· Assessorament en concepció, embaràs i postpart, així com en lactància materna.

· Acompanyament per al gran dia: el part!

· Ecografia emocional 4D (❤)

· Servei fisioteràpia i unitat del sòl pèlvic

· I una infinitat d’altres serveis dedicats al nadó (massatges, fisio respiratòria, sessions de fotos, tallers …)

Però el que ens va meravellar va ser descobrir que podíem gaudir de moltíssima informació, consells i tips sense necessitat de viatjar a Madrid, ja que la Pau comparteix tots els seus coneixements com a llevadora i les seves inquietuds com a mare a les seves xarxes socials.

La Pau és una dona amb una vitalitat sorprenent. Cada dijous penja un vídeo al seu canal de Youtube, on ens deixa recomanacions relacionades amb el món de la maternitat.

Fa pocs dies que ha nascut el seu segon fill Nico (Feliç vida, bonic!), així que segur que compartirà milers d’experiències amb totxs nosaltres durant els propers mesos 🙂

“El poder de crear vida”, la frase escollida

“El poder de crear vida” va ser la frase que la Pau tenia claríssima per decorar la paret de la preciosa sala d’espera que veieu. Una frase molt potent que vam crear i pintar en color mint i que, des de ja, acompanya a totes les famílies que passen per BabySuite. Gràcies!

I per acomiadar-nos, volem compartir amb vosaltres el vídeo on la Pau, al seu canal de Youtube, ens dóna una visita guiada pel seu nou centre.

Veureu que apareix el nostre wallmessage al minut 10:45!

¡Agraïdes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.