Tienda

Calendari Solidari 2018

10,00

La recaptació de la venda d’aquest calendari anirà íntegrament destinada a la Fundació Clínic per un projecte d’investigació sobre el càncer de mama.

La nostra amiga Txell ha patit aquesta malaltia i a través de la nostra web volem donar llum a aquest projecte.

 

“Per a la natura i tots els éssers vius, la llum és bàsica per la seva supervivència com a espècie.

En el meu cas, que he viscut un llarg procés de malaltia, un tumor mamari, he anat buscant la llum en tot aquest temps, com si jo mateixa fos un girasol, agafant tota la energia possible. Això m’ha ajudat a anar superant tots els obstacles pas a pas, a banda d’estar envoltada de les persones que més estimo, i amb molta confiança cap a tots els professionals mèdics que he anat tenint. Per fi ha arribat la transformació, representada per una papallona a la contraportada.

Ara començo a poder crear, per què fins ara, m’he estat reconstruint i reinventan-me a mi mateixa. Aquests son els primers dibuixos que faig amb la intenció de recollir tots els diners que pugui cap a un projecte d’investigació de càncer de mama de la Fundació Clínic.

Gràcies per ajudar-me a tirar endavant aquest projecte i per fer-me un forat a les parets de la teva cuina, despatx o lloc de feina.”

Txell

 

Categoria:
Informació addicional
Pes 0.05 kg