El millor regal per al recent nascut

L’origen ens defineix. El nostre és Teià, un petit poble als afores de Barcelona, ​​situat a la costa mediterrània. Aquí el ritme va més lent, s’escolten els ocells, s’oloren les flors i el reflex del sol al mar enlluerna els matins. Terra fèrtil que ens uneix i ens reuneix per posar en valor la nostra essència local i artesanal. Som Nicknom i Lua & Lee i el nostre va ser amor a primera vista. Estem junts perquè des que vam saber que el nostre origen és el mateix (som veïns hihi) unim les nostres forces creatives per a aquesta col·laboració. Atents que això és només el començament!

A Nicknom realitzem tots els productes 100% a mà. Cada un es crea des de zero en el nostre taller on gaudim el procés artesanal. Dissenyem i produïm en el nostre espai, i ens fascina saber que cada creació serà una peça única i irrepetible, perquè no treballem en sèrie. Aquesta és la gran avantatge de treballar amb les nostres pròpies mans!

A Lua & Lee creem cosmètica infantil i productes d’ambientació per a la llar. Vam néixer amb la il·lusió de convertir el nostre aroma en el fil conductor de les famílies. A casa esdevenen els moments més importants de les nostres vides, i és allà on compartim amb els que més estimem. A través de les olors podem recuperar aquests records de la nostra memòria i per aquest motiu fa més de 20 anys vam crear una fragància infantil fresca i súper agradable.

Si ets un lector atent, notaràs que encara tenim més punts en comú, i és que totes les nostres creacions conviuen de meravella sota el mateix sostre i volem que així sigui! Alguna cosa millor que néixer en el mateix lloc i viatjar junts fins al pròxim destí? Som una combinació explosiva i et direm per què.

Perquè en cada llar on aterrem junts hi haurà màgia. L’alegria dels nostres colors, la frescor del nostre perfum i la practicitat dels nostres productes, farà que ens vulguis per sempre. El teu petit, és la teva obra mestra i és per a nosaltres un mar d’inspiració. Tu ets l’origen, el seu nom és la seva identitat, i no hi ha res més bonic que el contacte amb la seva pell.

I aquí arriba el desenllaç d’aquesta història d’amor que, no és de dos sinó de tres. Nicknom, amb els seus divertits penjadors personalitzables; Lua & Lee amb el seu cosmètica infantil saludable; i tu que tens el poder de donar vida a tot l’anterior.

Et convidem a ser part d’aquesta història de la següent manera:

Vine i escull el penjador personalitzat amb el nom del teu nen, tens una paleta de colors per triar el que més us representi, i afegeix a la teva comanda una colònia de 250ml de Lua & Lee a un preu molt especial. Així podràs descobrir la seva fragància fresca i súper agradable.

Si vols tafanejar una mica més sobre nosaltres, aquí et deixem un detalls més sobre la nostra identitat. Que si de coincidències va la vida, entre Nicknom i Lua & Lee n’hi ha moltes. I una que volem destacar és que ambdues marques hem nascut gràcies a la iniciativa de dones emprenedores, joves i creatives; que van trobar en nosaltres una bellíssima forma per expressar-se.

Nicknom·Oxydum és fruit del treball conjunt de dues dones, artesanes i amigues.

De l’esmer i l’estima posats en cada detall. És sinònim de passió per la natura. D’ ètica i sostenibilitat. I, per què no dir-ho? d’autenticitat. Amb el ferro com a protagonista, Mireia i Ari dissenyen i creen tot allò que imaginen. Consideren que tot allò que està fet a mà arriba a deixar empremta en aquest món.

Lua & Lee és creació d’ Ainea Perfums, que sorgeix a partir de la iniciativa de dones joves i amigues que buscaven la forma de compaginar la feina amb la idea de formar una família.

Veure el Pack a la botiga

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: